Mittatilauskengät Bastogne & Katz

Mittakengät

Mittakenkä on arvokas henkilökohtainen osa vaatetusta. Sen valmistus voi kestää yli sata työtuntia ja mittojenotto, suunnitteluprosessi sekä sovitukset vaativat asiakkaalta kärsivällisyyttä. Lopputulos tulee olemaan jalkine vaille vertaa. Se ei tunnu jalassa ja askel on keveä.

Mittajalkine pitää jalat kuivana ja kuivuu itse parissa tunnissa. Kenkä on kevyt, mutta kuitenkin suunniteltu kovaan käyttöön. Klassinen työhevonen edustaville miehille, jotka matkustavat vähällä tavaralla; luotettava ystävä tilaisuudessa puvun kanssa tai täydellinen arkikenkä tyylikkäästi pukeutuneille.

Bastogne & Katz mittatilauskengät ovat investointi parempaan elämänlaatuun, mukavuuteen ja näyttävyyteen.

Kenkiemme rakenne on kevyt, hengittävä ja erittäin kestävä. Kengät tehdään perinteisillä rakenteilla, joista teollisuus on joutunut jo vuosikymmeniä sitten luopumaan. Täten kenkien muoto säilyy vuosikausia ja jalkineen rakenne mahdollistaa hengittävyyden ja miellyttävän käyttökokemuksen, jollaista  nykyjalkineet eivät tarjoa.

Muotoilu ja linjat ovat aidot, selkeät ja tyylikkäät. Lestien lähtökohta on täydellinen yksilöllinen anatominen muoto yhdistettynä perinteiseen klassiseen kenkämuotoiluun. Toteutamme hienoimpia klassikkoja aivan uudella otteella. 

Päällisten sävymaailma heijastelee hienovaraisella tavalla käyttäjän vaatetusta täydentäen tyyliä ja korostaen eleganssia. Materiaalien laatu ja olemus on tarkkaan valittu. Parhaat aitopintaiset nahat on viimeistelty perinteisin klassisin menetelmin ja sama filosofia koskee kaikkia kenkään tulevia komponentteja.

Mallin ja leikkuulinjojen avulla jalkojen ja personallisuuden ainutlaatuisuus tulee luontevasti esille. Suunnittelemme asiakkaamme mittajalkineet jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen sopivaksi. Jalkineet tulevat mittatilaustyön kautta osaksi käyttäjän luonnollista olemusta ja hän erottuu näillä kengillä edukseen.

Lesti

Lesti on jalkineen ydin ja perusta. Se määrittelee muodon, sopivuuden, tyylin ja toimivuuden käytössä.  se on tyylitelty muoto jalasta, jonka ympärille suutari rakentaa kengän.

Nahka

Nahan huolellinen valinta ja sen tietoinen ja kokenut käsittely takaavat tekemiemme kenkien kestävyyden, ulkonäön ja mukavuuden.

Mallisto